Brugujardí


Una mostra dels nostres productes

PINSOS

TENIM PISOS PER GOSSOS, GATS, AVIRAM I CAVALLS

SAFATES SEMBRAR

VOLS SEMBRAR?, TENIM SAFATES PERQUE PUGUIS CLASSIFICAR EL TEU PLANTER

PLANTER ECOLÒGIC

primavera tenim tomàquets, cebas, alberginies, carbasso etc..

TAULES DE CULTIU

Tenim taules de cultiu de fusta i galvanitzades així com l´humus de llombriu i la fibra de coco, perque quan tú vulguis puguis començar a plantar.

JARDINERÍA I HORT

Tenim una gran varietat d´articles per el teu jardí i l´hort, invernacles, regadores, tota classe d´escombres, recollidors de fulles, eines per podar els arbres, brides i filferros coberts de plastic per lligar tomateres, termometres, pluviometres, llençols per tapar les plantes, malles protectores per els arbres fruiters....

FERTILITZANTS, INSECTICIDES I FUNGICIDES

Tenim fertilitzants de varies classes, per flors i per gespa, mata cargols, mata rates, insecticides per mosques, mosquits, escarbats....

FUSTA TRACTADA

Tenim fusta tractada per poder fer tancaments, separacions d´espais de jardí, celosies, tapa valles de canya, ecotraversers...

LLUMS SOLARS

Tenim tota clase de llums solar, així doncs quan el sol esta mes hores amb nosaltres la placa solar que porten carregant un pila i pots gaudir a les hores de la nit d´un ambient molt agradable.

ESPELMES DE LEDS

Tenim una extensa varietat d´espelmes de metxa i de leds. Les espelmes de leds poden ser d´un color o de nou, per tant si tries les grosses pots tenir l´espelme amb un color fixe o pots anar canviant de colors.

FIGURES DE FIBRA

Tenim tota classe de figures d´animals que de ben segur hi trobaras un lloc per posarles.

DECORACIÓ

Tenim tot d´articles per decorar el teu cobert, jardi, una sala d´una casa de pages....
Rodes de carro de fusta, figures festes de planxa, espantaocells, rellotges d´estacio......

RAMS I CENTRES ARTIFICIALS

Fem rams i centres artificials amb flors seques i silvestres. Tant si es per fer un petit detall com per fer una gran esdeveniment, vine a veure´ns i et farem pressupost.

MÁNEGUES I ACCESORIS

Mànegues per a reg agrícoles i les convencionals, amb porta manegues per clavar a la pared o perque la puguis transportar a on tú vulguis.

GESPA ARTIFICIAL I TAPA VALLES

Tenim gespa artificial de varies qualitats i tot el que necesites tant si la vols posar en una terrassa o en un pati. També tenim tapa valles per donar més intimitat el teu jardí.

TALLAGESPES

Disposem d´una ampla gama de tallagespes electriques, amb acumulador i amb gasolina de la marca Viking.

PEDRES DECORATIVES

Vols arreglar el teu jardí?, vine a veure´ns i et podem donar ideas, fer separacions i posar les pedres decoratives que més t´agradin.

TESTOS I JARDINERES

Tenim testos i jardineres de totes formes i tamanys, de plàstic, fusta, ceràmica, etc.

PRODUCTES PER PISCINES

Tot tipus de productes per a piscines: clor, antialgues, filtres, robots de netja, termòmetres, raspalls, etc.

FONTS DECORATIVES

Fonts decoratives de pedre, ideals per a decorar jardins i terrasses.

BRICOLATGE

Si vols fer una mica de bricolatge, tenim el necesari perqué el puguis fer. martells, alicates, tacs, claus, cargols, broques, discs de radial....

SISTEMES DE REGADIU

Tenim tota classe de productes per regadiu tant si es per reg continuat o per goteig, manegues de goteig xafades o les de sempre amb els forats del goteix ja fet, tot tipus d´accesoris, aixetes, electrovalvules, aspersors i programadors.

ROBOT D´ESCOMBRAR

Disposem dels prestigiosos robots de neteja Rooma i et podem fer el manteniment, tenim els recanvis necessaris que si tens qualsevol poblema.

BUFADORS, DESBROSSADORES, MOTOSSERRES, ESCOMBREDORES

Tenim motosserres, desbrossadores, aspiradors, maquines de netejar a presió, maquines d´estallar socs, escombredores, motoaixades, tota la maquinaria que necesitis per el teu jardí, hort o per anar a treballar a bosc.

GENERADORS DE CORRENT

Diferents potències, inverter o tradicionals.

ROBA I EQUIPAMENT DE PROTECCIÓ

Roba de protecció, ulleres, guants, sabates, botes, urelleres,  etc.

EINES MANUALS

Tenim tot tipus d´eines per treballar en el teu jardí, el hort o a bosc.

BARBACOAS

Tenim barbacoas, carbonet vegetal, carbonet especial per si un día tens molte presa es molt rapid d´encendre i pastilles per encendre el foc.

OFERTA TARDOR HIVERN

Estisores de podar branques fins a 3 cm de bateria, Hem de carregar la bateria durant vuit hores, la penjes amb el cinturó que porta la bateria i hi pots treballarí dues jornades de vuit hores, vine a provar-le.